Pakej rujukan peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik 2016 mana sesuai untuk anda beli dan tutorial pembelian bergambar

Pakej rujukan peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik 2016 mana sesuai untuk anda beli dan tutorial pembelian bergambar

 

Jika anda adalah calon peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik M41 pada 19 Januari 2016 nanti, tahniah kami ucapkan kerana telah sampai di tempat yang betul dan tepat dalam mencari bahan rujukan. Sedikit info untuk anda selaku calon, 90% calon exam PTD yang lepas gagal kerana faktor remeh seperti tak tahu format soalan. Dan tahukah anda bahawa format soalan untuk exam PTD untuk tahun 2016 ini sudah bertukar?

Cara pembelian rujukan peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik 2016

Cara pembelian rujukan peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik 2016

Semua info yang anda perlukan untuk lulus dalam exam online Pegawai Tadbir Diplomatik M41 akan didedahkan dalam pakej rujukan  peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik M41. Dalam artikel kami yang lepas kami ada terangkan kenapa anda perlu mendapatkan pakej rujukan ini dan sebab-sebabnya. Yang pasti di saat anda baca artikel ini, beratus-ratus calon exam PTD yang lain sedang giat download pakej rujukan ini.

 

Rujukan  peperiksaan online Pegawai Tadbir Diplomatik ada berapa pakej?

Pembelian akan didatangkan dengan pakej tambahan untuk memastikan anda bersedia semaksimumnya untuk peperiksaan ini nanti. Pakej tambahan itu termasuklah:-

  • Nota khas GTP – GTP atau Government Transformation Programme merupakan cabang pengetahuan yang seorang PTD wajib ada. 
  • Rahsia resume kerja – Resume antara dokumen pertama yang anda serahkan kepada majikan. Kalau buat ala kadar je, majikan mana yang nak ambil anda jadi pekerja sebab dari resume anda je, mereka boleh tahu anda ni duduk dalam kriteria apa.
  • Rujukan pantas temuduga PTD – Pakej ini dulu anda kena beli, tapi sekarang dia digabungkan sekali.
  • Tingkatkan Keyakinan diri – Lepas lulus exam nanti, anda akan menghadapi tapisan di Assesment Center sebelum diserap menjadi kadet PTD. Jadi, di sinilah anda perlu kembangkan keyakinan diri anda.
  • Nota khas GST – Penerangan lengkap mengenai GST yang harus seorang PTD tahu.

 

Perbezaan antara empat pakej tersebut:-

 

Pakej Basic – Anda hanya dapat rujukan utama iaitu Rujukan Utama PTD 2016

Pakej Super – Bersama dengan Rujukan Utama PTD 2016 anda akan diberikan rujukan bonus iaitu Nota khas GTP dan Nota Khas GST

Pakej Gold – Bersama dengan Rujukan Utama PTD 2016 anda akan diberikan rujukan bonus iaitu Nota khas GTP, Nota Khas GST, dan Rujukan Pantas Temuduga PTD

Pakej Platinum – Di dalam pakej terakhir ini, anda akan dapat kesemua rujukan bonus yang ada. Mesti maksimum persediaan anda nanti. Pakej Platinum juga merupakan pakej yang paling banyak calon exam PTD beli. 

*Kenapa anda harus beli Pakej Platinum?

-Sebab anda akan dapat kesemua rujukan bonus secara PERCUMA. Tahukah anda bahawa rujukan yang diberikan secara percuma itu sebelum ini berbayar? Jika anda ambil pakej yang lain, lepas tu anda lulus dalam exam PTD nanti, anda perlu keluarkan modal lagi untuk membeli rujukan bonus yang anda boleh dapat percuma jika anda ambil Pakej Platinum. Rugi kan?

Selain dari anda akan dapat kesemua rujukan bonus yang anda, pihak penerbit juga menawarkan anda OTO, One Time Offer! Nak tahu apa offernya, akan kami tunjukkan dalam tutorial pembelian di bawah. Sila baca artikel ini hingga habis.

Tutorial bergambar pembelian rujukan Peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik 2016

 

Terus ke laman tempahan ini —>>> Pakej Rujukan Peperiksaan Online PTD 2016

 

 

Baca testimoni calon yang berjaya lulus, dan klik ‘Tempah Sekarang’. Kemudian anda akan terus dibawa laman pilihan pakej dan tempahan. 

Klik ‘Tempah Sekarang’ di bahagian Pakej Platinum (yang berwarna hijau).

Eh, nanti dulu!

Inilah One Time Offer untuk anda! Anda boleh pilih sama ada untuk mendapatkan OTO ini atau hanya membeli Pakej Platinum sahaja. Saranan kami mestilah, pilih OTO ini, jadi anda scroll sikit ke bawah dan klik button seperti gambar di bawah. Klik button berwarna Oren tersebut.

Anda akan terus dibawa ke halaman Order. Anda akan berada di Step 1.

Isi email anda di bahagian yang dibulatkan dan klik ‘Proceed to checkout’

Sila isi maklumat anda dengan betul. Yang ada tanda merah tu wajib isi. Jika ada coupon code anda boleh masukkan dan klik ‘ Apply coupon’. Jika tak ada abaikan. Jangan lupa tick di bahagian Payment Information. Kemudian anda boleh pilih cara pembayaran. Seterusnya klik ‘Pay Now’

Anda sampai di halaman proses pembayaran. *Penting. Sila boomark halaman ini. Setelah anda membuat pembayaran anda perlu kembali ke halaman seperti gambar di atas dan isi borang pengesahan pembayaran. Anda wajib simpan bukti pembayaran.

Masih di halaman sama dengan yang tadi, scroll sikit ke bawah dan anda akan jumpa borang pengesahan bayaran. Hanya isi borang ini setelah anda selesai membuat pembayaran. Lepas isi sila klik ‘Hantar Borang’. Semak email anda lepas lima minit untuk pengesahan tempahan.

Di atas merupakan contoh email pengesahan yang akan anda terima. Sila reply email tersebut dengan bukti pembayaran. (Copy paste tidak diterima). Attach scan resit, screenshot atau gambar bukti pembayaran anda. Kemudian tunggu dalam masa 48 jam untuk terima link download anda. 

Senang je kan? Semoga kita semua berjaya dunia akhirat, kami doakan.

Latest Comments

  1. miza January 10, 2016
    • admin January 10, 2016

Leave a Reply