Rahsia Bijak Lulus Temuduga PTD Kini Didedahkan

 Rahsia Bijak Lulus Temuduga PTD Kini Didedahkan

Mahukan info pantas? Nak nota rujukan jimat 72 jam masa study, contoh soalan dan jawapan, format terkini Nov 2017 dan penerangan setiap seksyen terus ke hp anda?

Join Channel Khas Telegram Rujukan PTD kami sekarang =>

https://t.me/tipslulusptd

 

 

 

Artikel ini khas untuk anda yang benar-benar serius untuk membuat persiapan menghadapi temuduga PTD. Diulangi, untuk yang benar-benar serius sahaja. Di sini, anda bakal ketahui bagaimana caranya untuk membuatkan panel temuduga rasa menyesal jika tak ambil anda bekerja. Artikel ini bakal mendedahkan teknik  yang perlu anda lakukan pada sebelum, semasa dan selepas temuduga hinggalah anda berjaya dalam apa-apa temuduga yang anda sertai. Cukup serius? Sila teruskan pembacaan.

Ya, sesi temuduga PTD adalah antara sesi yang paling digeruni calon. Anda nak tahu kenapa? 80% [peratus] calon gagal dalam temuduga ini adalah bukan kerana mereka tidak pandai, tapi kerana tidak tahu teknik sebenar menghadapi temuduga. Nak tahu antara punca utama calon gagal dalam temuduga?

Punca calon gagal dalam temuduga

  • Calon fokus pada maklumat yang salah! Maklumat dalam Google terlalu banyak dan mengelirukan. Yang itu kata ini, yang ini kata itu. Bukankah mudah jika ada satu panduan yang lengkap A hingga Z serta tepat padat pula maklumatnya?
  • Persediaan last minute! Calon hanya mula selak buku atau rujukan sehari sebelum temuduga, sedangkan sepatutnya calon sepatutnya bersedia seminggu lebih awal.
  • Over confident. Ini masalah sikap dan ego. Kesannya? Anda sendirilah yang tanggung.

 

Tak kisahlah jika…

  • Pernah ditemuduga, bahkan banyak kali tapi sampai sekarang satu kerja pun tak lekat..
  • Pernah ditemuduga sekali dua tapi masih menggigil bila masuk bilik penemuduga..
  • Atau tak pernah langsung menghadiri temuduga dan inginkan tips cepat, mudah dan berkesan..

Setiap penemuduga ada demandnya yang tersendiri. Anda harus tahu itu. Apatah lagi temuduga PTD ini bakal dihadiri oleh calon-calon yang mempunyai kelayakan yang tinggi. Jadi anda ada terlalu banyak persaingan. Namun itu tidak bermakna harapan anda berakhir di sini. Anda cuma perlukan satu panduan yang betul bagi meletakkan diri anda satu paras dengan mereka yang lain.

Anda bukan tak mahu berjaya, tapi…

  • Kurang yakin dengan penampilan, sedangkan anda tahu first impression sangat penting dalam proses temuduga.
  • Nervous sangat, sampai anda tak dapat kawal diri. Mulalah cakap merepek bila ditanya nanti.
  • CGPA tinggi sangat..over confident pulak.
  • Risau soalan bakal ditanya dalam BI ke BM?
  • Otak anda beku. Tak tahu nak buat apa.

 

Rezeki memang ditentukan Allah, tapi kalau kita tak usaha, macam mana rezeki nak datang? Jangan risau. Kami di sini membantu anda. Ini adalah buah tangan terbaru daripada Info Kerjaya Resources. Siapa mereka? Digelar Tim InfoKerjaya, mereka komited membantu para graduan mengorak langkah selepas graduasi dengan menyediakan pelbagai panduan dan rujukan sama ada untuk exam atau temuduga. Sejak tahun 2009, mereka telah membantu 62,000 graduan dalam persediaan menghadapi exam, resume termasuklah temuduga PTD ini.

Rahsia Bijak Temuduga PTD, Anda Pasti Lulus!

Rahsia Bijak Temuduga PTD, Anda Pasti Lulus!

 

 

Bagaimana Rahsia Bijak Temuduga ini membantu anda?

  • Anda bakal dibimbing untuk melakukan tindakan awal selepas dipanggil temuduga. Ucapkan selamat tinggal kepada rasa gementar!
  • Bakal membawa anda melihat kepada perspektif penemuduga. Mereka mahu menilai daya ketahanan anda dan…
  • “Permainan Temuduga” yang anda kena jaga jaga! Jangan dimanipulasi oleh penemuduga.
  • Memberi persediaan mental dan fizikal.
  • Nak tahu pengalaman seorang jurutera yang berhadapan dengan panel temuduga yang slumber dan kurang etika? 
  • Haha, ini kami suka. Membongkarkan taktik professional penemuduga memutarbelitkan jawapan anda untuk melihat siapa diri anda yang sebenar.
  • Didedahkan maklumat penting yang anda perlu tahu tentang syarikat yang anda temuduga. Ramai kantoi di sini.
  • Banyak lagi rahsia…jika anda dapatkan Rahsia Bijak Temuduga sekarang.

 

 

Rahsia Bijak Temuduga ada 5 komponen

  • Komponen 1 : Ada mendedahkan 10 soalan killer yang menjadi favourite penemuduga tapi anda tak tahu.
  • Komponen 2 : Cheklist temuduga. Rasa macam dah siap tapi ada tak kena. Di sini anda dapat jawapannya.
  • Komponen 3 : Peta Rujukan Minda Pantas Temuduga. Nak tahu apa dia? Sila dapatkan rujukan ini dengan segera.
  • Komponen 4 : Pengalaman temuduga sektor swasta. Kami tahu anda nak temuduga PTD, tapi pengalaman itu kan menambahkan nilai diri anda?
  • Komponen 5 : Pengalaman temuduga sektor awam. Pasti tak boleh anda abaikan.

Masih berfikir? Jangan ambil masa terlalu lama lalu membiarkan calon lain pantas memintas anda. Kami berikan anda diskaun jika anda beli sekarang Rahsia Bijak Temuduga ini. Diskaun tanda kami serius mahu membantu anda lulus TEMUDUGA PTD nanti.

Cara pembelian Rahsia Bijak Temuduga dan cara mendapatkan diskaun khas dari kami

  • Sila ke laman jualan ini => Rujukan Temuduga PTD
  • Pilih pakej yang anda mahu sama ada Starter, Premier atau Master. (Kami sarankan anda pilih Master sebab semua ada).
  • Scroll ke bawah pakej pilihan dan klik Tempah Sekarang.
  • Anda akan dibawa ke laman deskripsi produk, di mana di bahagian bawah sekali sila isikan email anda dan klik Proceed to checkout.

 

Rahsia Bijak Temuduga PTD, Anda Pasti Lulus!

  • Setelah itu anda akan dibawa ke halaman maklumat diri anda dan tempat anda isi code kupon diskaun.
  • Sila letakkan kod ini –>> ptd2014 
  • Kemudian klik Apply coupon. Anda akan lihat perubahan harga pada bahagian order information.

 

 

Kupon diskaun rahsia bijak temuduga ptd

  • Lengkapkan borang. Tick pada Payment Information dan pilih cara pembayaran anda. Anda akan dibawa ke halaman maklumat pembayaran. SILA BOOKMARK LINK TERSEBUT. 
  • Selepas anda buat bayaran anda perlu kembali semula ke halaman tersebut untuk melengkapkan proses pembelian dengan menyertakan bukti pembayaran. Sila ikuti langkah yang diberi sehingga habis.

 

 

Kami tahu memerlukan Rahsia Bijak Temuduga ini kerana ia tepat dengan maklumat temuduga PTD yang anda inginkan. Tolong jangan berlengah lagi. Buat masa ini, jualan akan dibuka semalam 30 hari bermula semalam. Jadi ianya akan ditutup pada 7 Disember nanti. Nampak macam lama. Macam banyak je masa lagi. Sila abaikan tanggapan pesimis itu. Percayalah anda takkan sedar masa berlalu dan tup tup, jualan sudah tamat. Masa itu menyesal pun tak guna. 

Akhir kata, selamat berjaya kami ucapkan. Amin.

Latest Comments

  1. Faris December 1, 2014
    • admin December 2, 2014

Leave a Reply