Panduan ini sudah membantu puluhan ribu calon peperiksaan SPA 

Penolong akauntan gred w27Dasar Privacy ptdexam.com


Dasar Privasi kami menerangkan tentang:

- Jenis data yang kami kumpulkan.
- Sebab kami mengumpulkan data itu.
- Bagaimana kami menggunakan data yang telah dikumpulkan.
- Pilihan yang kami tawarkan sama ada bagaimana untuk mengakses dan mengemaskini data.


Tujuan data dikumpul.

Kami mengumpulkan data atas tujuan untuk memberikan perkhidmatan yang lebih baik kepada pengguna. Data akan dikumpulkan dalam dua cara iaitu:


- Data yang anda berikan terus kepada kami.

Apabila anda mendaftar akaun Google, anda akan diminta untuk mengisi maklumat peribadi seperti nama, alamat email, nombor telefon atau maklumat kad kredit.

- Data yang kami kumpul daripada penggunaan perkhidmatan kami oleh anda.

Maklumat ini kami dapati apabila anda menggunakan perkhidmatan seperti anda melawat laman web yang menggunakan perkhidmatan kami, atau anda melihat dan berinteraksi dengan kandungan iklan kami. Maklumat ini merangkumi,


+ Data peranti
+ Data log
+ Maklumat lokasi anda
+ Nombor unik aplikasi
+ Storan setempat
+ Cookies


Cara kami menggunakan data yang dikumpul

Kami menggunakan data yang dikumpul untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada anda, termasuk menganalisi data, memajukan perkhidmatan dan melindungi Google serta anda sendiri.

Kami mungkin akan menggunakan profil akaun Google anda termasuk nama, email atau gambar untuk memberitahu tentang penambahbaikan perkhidmatan, atau perubahan yang berlaku.

Selain daripada sebab yang dinyatakan, kami akan meminta keizikan daripada anda dahulu untuk menggunakan data anda atas sebab sebab lain.


Pilihan

Anda berhak memilih sebarang pilian dan mengubah keizinan bila data anda perlu dikongsi. Anda berhak mengawal dengan siapa data anda akan dikongsi.


Perkongsian maklumat anda

Perlu diingat, apabila anda memilih untuk berkongsi maklumat secara terbuka, data anda akan dindeks oleh enjin carian termasuk.Google. Perkhidmatan kami memberi pilihan untuk anda mengawal data yang keluar masuk.


Mengemas kini maklumat anda

Tujuan kami adalah menyediakan platform untuk akses kepada maklumat peribadi anda. Jika maklumat tersebut salah, anda boleh mengemas kini atau memadamnya - kecuali jika kami perlu menyimpan data itu untuk tujuan perniagaan yang sah atau tujuan undang undang. Anda mungkin perlu mengesahkan identiti anda sebelum sebarang kemas kini dilakukan.

Kami berhak menolak permintaan yang tidak munasabah, seperti permintaan yang menjejaskan privacy individu lain.Perkongsian maklumat dari kami

Kami hanya akan berkongsi maklumat anda dengan ejen luar Google hanya setelah mendapat kebenaran daripada anda.

Jika akaun Google anda diurus oleh pentadbir domain, mereka berhak untuk:
- melihat statistik akaun
- menukar kata laluan akaun
- menggantung atau menamatkan akses akaun
- mengakses dan mengekalkan maklumat akaun
- mengehadkan keupayaan anda mengedit data


Kami berhak memberikan maklumat peribadi kepada anggota gabungan kami yang mematuhi polisi kami. Kami berhak berkongsi maklumat peribadi untuk tujuan undang undang yang sah.


Keselamatan Maklumat


Kami akan memaksimakan perkhidmatan kami agar dapat melindungi Google dan pengguna kami daripada akses yang tidak dibenarkan dan sebarang perubahan dan kemas kini yang tidak dibenarkan.


Penguatkuasaan


Kami sentiasa menyemak semula pematuhan kami terhadap polisi kami. Jika terdapat sebarang aduan, kami sedaya upaya akan mengambil serius dan mengambil langkah susulan.

Perubahan

Polisi Privasi kami mungkin berubah dari semasa ke semasa. Kami tidak akan mengurangkan hak anda di bawah Polisi Privasi ini tanpa persetujuan anda yang jelas. Kami akan menyiarkan sebarang perubahan Polisi Privasi pada halaman ini dan, jika perubahan adalah ketara, kami akan menyediakan notis yang lebih menyerlah (termasuk, pemberitahuan melalui e-mel tentang perubahan polisi privasi). Kami juga akan menyimpan versi terdahulu Polisi Privasi ini dalam arkib untuk semakan semula anda.


PRIVACY POLICY - TERMS OF USE - ANY OTHER LEGAL STUFF

© 2010 YourDomain.com