Apa yang ada pada Rujukan Exam PTD Tim Infokerjaya ni sampai calon berpusu-pusu nak beli?

Mahukan info pantas? Nak nota rujukan jimat 72 jam masa study, contoh soalan dan jawapan, format terkini Nov 2017 dan penerangan setiap seksyen terus ke hp anda?

Join Channel Khas Telegram Rujukan PTD kami sekarang =>

https://t.me/tipslulusptd

Seiring dengan berlangsungnya peperiksaan online Pegawai Tadbir Diplomatik M41 pada 23 November ini, Tim Infokerjaya telah menerbitkan kembali rujukan exam PTD. Rujukan ini sememangnya menjadi bualan dan rebutan calo-calon exam PTD sejak sebelum ianya dibuka jualan lagi. Kenapa? Apa yang ada pada rujukan exam PTD Tim Infokerjaya ini sehingga ramai calon berpusu-pusu nak beli? Baru dengar makluman, jualan belum pun dibuka tapi kami tak menang tangan reply email?

 

Ini kerana, sejak tahun 2009 lagi, Tim Infokerjaya menerusi ebook-ebook panduan rujukan peperiksaannya telah membantu puluhan ribu calon dalam exam SPA. Alhamdulillah ramai sangatttt yang dah berjaya lulus. Ok, untuk exam PTD 12 November ini pula, Rujukan Exam PTD telah pun dibuka jualannya pada 12 November lepas, dan cuba teka berapa calon yang dah dapatkan rujukan itu? Mereka sudah beribu langkah jauh dari anda? Anda nak juga jadi PTD kan? Ikut langkah mereka!

 

 

 

Apa yang ada pada Rujukan Exam PTD Tim Infokerjaya ni sampai calon berpusu-pusu nak beli?

Apa yang ada pada Rujukan Exam PTD Tim Infokerjaya ni sampai calon berpusu-pusu nak beli?

Apa yang ada pada Rujukan Exam PTD Tim Infokerjaya ni sampai calon berpusu-pusu nak beli?

 

 

Bukan cakap kosong, tengok je lah berapa ramai calon yang dah berjaya kat bawah ni. Takkan anda nak tengok saja kan?

 

Apa yang ada pada Rujukan Exam PTD Tim Infokerjaya ni sampai calon berpusu-pusu nak beli?

Apa yang ada pada Rujukan Exam PTD Tim Infokerjaya ni sampai calon berpusu-pusu nak beli?

Apa yang ada pada Rujukan Exam PTD Tim Infokerjaya ni sampai calon berpusu-pusu nak beli?

Apa yang ada pada Rujukan Exam PTD Tim Infokerjaya ni sampai calon berpusu-pusu nak beli?

===========================================================================

Download sekarang!

Terus ke laman ini => http://www.ptdexam.com/rujukanptd.htm

===========================================================================

Apa yang best sangat rujukan exam PTD ni? Baca buku je tak boleh ke? Anda tahu, antara faktor utama yang menjadikan rujukan ini rebutan para calon exam PTD adalah, kami menJIMATKAN MASA anda mengulangkaji. Anda nak jadi PTD, mesti tahu kan yang exam ni memang susah? Tapi susah tak bermakna tak boleh. Cuma kadang-kala calon:-

  • tak tahu mana nak mulakan  dari mana
  • tak tahu nak baca apa
  • tak tahu nak fokuskan topik apa
  • tak mahu mana nak cari nota
  • blur langsung takde idea nak cari bahan
  • tension sebab exam dah dekat tapi tak habis study lagi

 

Jadi, itu yang kami bantu. JIMATkan MASA anda study. Rujukan exam PTD ini dirumus khas berdasarkan pengalaman dari calon-calon yang lepas.. Setiap kali exam PTD dijadualkan berlangsung, setiap kali itu, Tim Infokerjaya akan publish rujukan PTD ini, malah sentiasa diupdate dengan nota-nota terkini. Anda nak baca buku bila dah last minute? Boleh je, kalau sempatlah habiskan buku yang beratus-ratus muka surat tu, tu baru satu buku, exam PTD takkan nak baca satu buku saja? Nak lulus exam, nak jadi PTD kena sentiasa berfikiran luas adik2..Kalau anda habis baca semua buku tu, bagus. Rujukan ini bakal jadi booster untuk anda mantapkan persediaan.

 

Okeylah, tak nak mengomel lagi, ini sebabnya kenapa calon-calon exam PTD berpusu-pusu mendapatkan rujukan ini:-

  • Menjimatkan masa anda! Kami bantu anda dengan penyediaan Nota-Nota ringkas untuk persediaan pantas anda. Anda bakal jimat 72 JAM!
  • Jelas format 2016! Jika anda menggunakan rujukan 2014 ke bawah, anda akan mengalami kerugian besar. Format telah diubah! Kami bantu anda faham format terkini!
  • Bagaimana soalan ditanya! Kami bantu anda untuk buang gugup + ‘blur’ peperiksaan online nanti. Contoh-contoh soalan dibina untuk memberikan gambaran jelas kepada anda bagaiman soalan ditanya.

 

Apa lagi yang ada?

  • Lebih 60++ Soalan Seksyen A

    Ini bukan soalan ramalan tetapi soalan yang bakal membuatkan anda lebih yakin untukj sesi peperiksaan nanti. Ianya dibina khas untuk memudahkan anda ulangkaji

  • 70++ Nota Ringkas

    TAJUK NOTA RINGKAS berkaitan pentadbiran negeri-negara, dasar-dasar penting, perundangan, ekonomi dan banyak lagi untuk anda sebagai bakal PTD perlu tahu sebagai senjata persediaan peperiksaan anda!

  • Pecahan setiap Seksyen

    Tahukah anda dalam setiap ‘Seksyen’ terdapat pecahan tambahan yang bakal merungsingkan anda? Tak perlu risau, kami akan tunjukkan kepada anda bagaimana ‘pecahan dalam pecahan’ tersebut!

  • Huraian Format 2016

    Percaya pada kami, faktor utama kegagalan calon adalah kerana tidak tahu format soalan. Anda akan tahu format terkini 2016 yang berbeza dengan 2014 & 2013

  • Lebih 40++ Soalan Seksyen B

    Bukan soalan sebenar tetapi soalan yang dibina untuk memberikan keyakinan semasa peperiksaan 23 NOVEMBER ini. Soalan-soalan Matematik diberikan jalan kerja!

  • Nota Khas GTP & GST

    Antara isu-isu HOT yang anda kena tahu berkaitan plan transformasi kerajaan. FAKTA PENTING, soalan peperiksaan memasuki perkhidmatan Awam 2013 yang lepas, isu GTP menjadi soalan dalam ‘Seksyen A’? Untuk tahun ini mungkin GST menjadi pilihan soalan SPA?

“Alah, saya dah dapat download yang free punya kat FB & telegram”

Dik, yang awak download tu tahun berapa punya. Yang kami nak bagi ni versi November 2016 ye.. Tak sama 100%. Setiap contoh soalan, nota2 tak sama langsung!. Nak jadi yang mana, yang kedepan ke yang ke belakang? Nak jadi PTD macam mana ni adik oi semua benda nak free disuapkan. Hehe. Jangan marah ye kita gurau2 sikit”

“Saya tak percaya ebook-ebook ni semua membohong je, bila dah beli jadi sampah”

Amboi, jangan sebab 1,2 penjual yang penipu gitu anda dah cop semuanya sama. Lagi-lagi dengan Tim Infokerjaya. Bukan calang-calang ye Tim Infokerjaya ni, Google je, dah keluar semua testimoni yang berlambak dari calon-calon exam yang lepas. Kalau tak takkan kami bertahan sejak tahun 2009 sampai sekarang. Beli dulu baru tahu. Kata nak jadi PTD, fikiran tu terbuka luas sikit. Jangan asyik nak negatif je. 😀

Jadi, cepat download rujukan exam PTD kat link di bawah ni:-

===========================================================================

Download sekarang!

Terus ke laman ini => http://www.ptdexam.com/rujukanptd.htm

 

===========================================================================

Eh, kejap ada lagi :D. Jika anda membeli di link kami. Link yang kat atas ni. Anda akan dapat 5 LAGI BONUS

5 bonus apa? Tengok kat sini —–> Nak beli rujukan PTD dari Tim Infokerjaya? Wajib baca ini dahulu!

Ingat ya, beli dengan link kami je baru dapat 5 bonus tu. Kalau beli kat link lain, maaflah hehe.

***Rujukan ini dibuka hanya dari 12 November 2016 hingga 21 November 2016 sahaja.***

Sila bertindak cepat sebelum tawaran ditutup.

Satu lagi, tawaran ditutup pada 12 malam 21 November ini. Sekali ianya ditutup, takkan dibuka lagi walau beribu sesalan dan rayuan dari calon sekalipun. Bukan tak pernah jadi, banyak kali. Jadi jangan berlengah. Download cepat-cepat, lepas tu study sehabis baik. Kami bantu anda tunjukkan teknik yang betul, tinggal anda hanya perlu usaha study. Ok? 😀

 

Disclaimer: Contoh soalan di dalam Rujukan exam PTD hanyalah contoh sahaja. Ia bertujuan untuk memberikan sedikit gambaran kepada calon bagaimana rupa soalan dibentuk. Ianya bukan soalan ramalan, bukan soalan exam sesi lepas dan bukan soalan bocor. Jika soalan seperti itu yang anda cari maaf ianya tiada di sini.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.